open all | close allHome » Springkussens

De leukste springkussens

Springkussens in allerlei soorten en maten

Bij freshthinking in Dongen huurt u de leukste springkussens in allerlei soorten en maten. Wat dacht u van een springkasteel voor op de verjaardag van uw kleine ridder? Wat zal hij hier hoge ogen mee gooien! Ook onze vriendelijke dino is monsterlijk leuk. Of slingert de kleine liever de jungle in? Het zijn maar wat voorbeelden van alle vrolijke designs van onze springkussens.

Een dag om niet te vergeten

Springkussens werken als een magneet op kinderen. Dat weet u ook! Wat zullen de kinderen zich vermaken als ze op een verjaarspartijtje, communie,- of straatfeest zich kunnen uitleven in de vrolijke entourage van onze springkussen. Onze modellen lopen ook qua omvang flink uiteen. U kunt net zo goed kiezen voor een kleiner formaat als één met 36m2 speeloppervlakte. Ook hebben wij varianten met en zonder dak.

Ideaal voor zeskamp

Behalve voor springkussens, kunt u ook op het gebied van sport en spel bij freshtinking goed uit de voeten. Zo zijn onze stormbanen en glijbanen ideaal voor een spannende zeskamp. Ook ons voetbaldoel met gaten zorgen voor een feestelijk competitie-element. En als u wilt weten wie het snelst fietst terwijl hij of zij een glas leegdrinkt dan is een bierfiets precies wat u nodig heeft.

Neem snel contact met ons op

Weet u al hoe u uw feest wilt opleuken met een vrolijke attractie? Neem dan snel contact met ons op. We zijn bereikbaar op: 06-46551199. Ook kunt u online reserveren of een vrijblijvende offerte aanvragen. Op onze website vindt u de complete rijkweidte van ons aanbod en de service die wij verlenen.