Springkussen attractie verhuur
 

open all | close allHome » Springkussen

Op zoek naar een leuk springkussen?

Een springkussen om je kleine te verwennen

Een springkussen om een kinderfeestje op te pimpen is een hartstikke leuk idee. Of het nu voor een verjaardagsfeest is, ter ere van een eerste communie of om de kinderen lekker te laten dollen tijdens een straatfeest: het maakt niet uit. Als een springkussen van de partij is, wordt ieder kinderfeest een daverend succes.

Geweldige designs

Freshthinking in Dongen verhuurt u het springkussen waar uw kleine zeker blij van wordt. We hebben ze voor de kabouterliefhebber, voor prinsen en prinsesjes, dinosauriërfans en nog veel meer. Ons kleinste formaat springkussen past in een bescheiden achtertuin. In onze grote jongens hebben vriendjes en vriendinnetjes juist zeeën van ruimte om zich uit te leven.

Bezorgservice

Waar in Nederland u ook woont: wij komen desgewenst naar u toe om het springkussen van uw keuze te bezorgen. Vervolgens zetten we hem voor u op, om hem na afloop van het springfestijn weer op te halen. Doet u dit allemaal zelf, bespaart u zich bezorgkosten en worden onze tarieven nóg aantrekkelijker.

Bel nu

Bel nu als u meer wilt weten over de veiligheid van een springkussen van Freshthinking. Wij zullen u geruststellen. Ook als u meer wilt weten over onze doordeweekse aanbiedingen, staan we u graag te woord. U kunt ons tevens mailen voor meer informatie of om een springkussen te reserveren.