open all | close allHome » Springkastelen

Springkastelen zijn een kroon op ieder kinderfeestje

Grootse springkastelen

Springkastelen doen wat met kinderen: kleine ridders galopperen erin rond, meisjes worden jonkvrouwen en deugnieten narren. Wat zal uw kleine trots als op zijn feestje een springkasteel staat te schitteren! Ziet u het al voor zich; torens, kantelen en maar liefst 36m² speelruimte? Freshthinking uit Dongen verhuurt hem aan u, en dat voor een sterk concurrerende prijs.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Nu zijn springkastelen voor kleine ‘Arthurs’ en Doornroosjes, maar wat als u een clown of tarzan heeft rondlopen? Wat ons betreft huurt u dan gewoon ons model Clown of Jungle. En zo hebben we tal van andere leuke designs zoals onze goeiige dino of de Multiplay met onder andere een klimhelling en muren met gaten om doorheen te klimmen.

Veiligheid voorop

Springkastelen zijn er voor de pret en mogen zorgeloos speelplezier nooit overschaduwen. Daarom zijn al onze luchtkussen AIB Vincote gekeurd. Dit kwaliteitskeurmerk verzekert u ervan dat u zich geen zorgen hoeft te maken over veiligheidsaspecten zoals verstikkings,- beklemmings –en valgevaar.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan

Op onze website treft u een compleet overzicht aan van al onze springkussens en attracties voor jong en oud. Kijk eens en laat u verrassen door onze scherpe prijzen. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan door ons te bellen op 06-46551199 dan wel te mailen.