open all | close allHome » Springkasteel

Huur een fantastisch springkasteel

Een springkasteel voor kleine ridders en jonkvrouwen

Een heus springkasteel huren op een kinderfeest! Wat een pret! Al duikelend en springend, spelen de jongens dat ze ridders zijn en de meisjes fantaseren over draken en jonkvrouwen. Freshtinking verhuurt vanuit Dongen een kanjer van een springkasteel. Omdat er een dak op zit, zal een regenbui de pret nooit drukken.

Topdag

Omdat niet alleen een springkasteel het in zich heeft om van een feestelijke dag een topdag te maken, verhuren wij nog veel meer leuke modellen, zoals het springkussen clown, Alladin, rups en nog heel veel meer. Ook qua formaat heeft u de keuze. U huurt net zo goed een kleiner model dat past op een bescheiden binnenplaats als een flinke jongen zoals het springkasteel, of de Multiplay.

Bezorgdienst

Wanneer u het springkasteel bij ons huurt, bezorgen wij hem desgewenst. Natuurlijk zetten wij het springkasteel dan ook voor u op en breken hem weer af. Zeker bij dit grotere model raden wij dit aan omdat het vrij moeilijk is om er weer een handzaam pakket van te maken.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u nieuwsgierig naar onze verschillende modellen en concurrerende prijzen? Neem een kijkje op onze website. Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgaaf neemt u gewoon contact met ons op via 06-46551199 of mail.