open all | close allHome » Luchtkussens

Topkwaliteit luchtkussens

Luchtkussens voor heel veel lol

Luchtkussens en kinderen gaan heel goed samen. Deze combinatie staat garant voor enorm veel lol. Freshthinking, gevestigd in Dongen, verhuurt zoveel verschillende soorten luchtkussens dat er zeker één van uw gading bij zit. Een erg leuke bijkomstigheid, is dat onze huurprijzen aanzienlijk beneden het gemiddelde in de branche liggen. Bovendien kunt u aan van topkwaliteit, waarbij veiligheid voorop staat.

Voor ieder wat wils

Bij de luchtkussens die wij verhuren, geldt: voor ieder wat wils! Wij hebben klein, groter en groots, springkastelen, een sprookje uit duizend en een nacht, een jungle om in rond te slingeren en nog veel meer. Ook als u wat competitie wilt tijdens uw buurtfeest of evenement, kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij een ruim aanbod aan stormbanen, tot wel 16 meter lang.

Hulp bij opzetten

Gemak dient de mens. Ook als het luchtkussens betreft. Daarom bieden we u de service om het luchtkussen naar uw keuze te borgen, op te zetten en af te breken. Vooral dit laatste kan bij sommige modellen lastig zijn, zodat we u daar graag bij helpen. Natuurlijk kunt u het ook zelf doen. Zo worden onze bijzonder aantrekkelijke huurprijzen nog aantrekkelijker.

Bel voor meer informatie

Waarom alleen maar denken aan luchtkussens in weekeinden of vakanties? Zeker als u weet dat wij onze luchtkussens doordeweeks nog goedkoper verhuren! Bel voor meer informatie hierover op 06-46551199. U kunt ons ook altijd mailen. Al onze luchtkussen vindt u op onze website. Neem eens een kijkje!