open all | close allHome » Luchtkussen

Een springkussen voor de jarige Job

Voor stoere jongens en je kleine prinses

“Hoera: een luchtkussen voor mijn verjaardag!”. Ziet u het al voor zich hoe de jarige Job staat te springen als hij op zijn feestje gek kan doen in een luchtkussen? Freshthinking is een bedrijf uit Dongen dat de leukste springkussens verhuurt. We hebben zoveel designs dat u er zeker één kunt kiezen die aansluit op de fantasieën van uw kleine.

Bescheiden of groots?

Als u niet zoveel ruimte ter beschikking heeft, kunt u goed uit de weg met één van onze kleinere modellen. Groots kan ook. Wij verhuren luchtkussen modellen in allerlei maten. Over veiligheid hoeft u niet in te zitten. Ieder luchtkussen dat wij verhuren is door AIB Vincote gekeurd. Bij deze keuring is gekeken naar alle mogelijke veiligheidsaspecten zoals valgevaar, beklemminggevaar, verstikkingsgevaar, en overige belangrijke zaken die onbezorgd speelplezier in de weg kunnen staan.

Zelf ophalen of laten bezorgen

Wanneer u een luchtkussen huurt bij freshthinking, kunt u ervoor kiezen om hem zelf op te halen of hem laten te bezorgen. Bij bezorging zit het opzetten en weer ophalen ook inbegrepen. U betaalt hiervoor wel bezorgkosten. Deze zijn afhankelijk van het aantal kilometers dat wij voor u rijden.

Informeer naar onze aantrekkelijke huurprijzen

U huurt een luchtkussen bij ons voor zeer aantrekkelijke prijzen. Deze liggen in veel gevallen lager dan die van onze collega’s. Bel ons op 06-46551199 voor een vrijblijvende prijsopgaaf, of mail. We vertellen u ook graag meer over onze interessante doordeweekse aanbiedingen.