open all | close allHome » Springkussens verhuur

Goedkope springkussens verhuur

Een scala aan springkussens in de verhuur

U heeft gegoogled met de woorden ‘springkussens verhuur’ en wil nu vast weten hoe ons aanbod eruit ziet en of wij aantrekkelijke prijzen hanteren. In beide gevallen kunnen wij u een leuk antwoord geven: Freshthinking heeft niet alleen 18 verschillende soorten springkussens in de verhuur, u kunt bovendien bij ons aankloppen voor sterk concurrerende prijzen!

Variatie troef

In onze springkussens verhuur is het variatie troef. Zo zou een kinderdagverblijf bijvoorbeeld kunnen kiezen voor ons ‘aardige dinodesign’ om hun dreumesen eens een dagje flink te verwennen. Echte meisjes zijn weer dol op ons ‘Roze meisje’ voor op hun partijtje en het ‘Springkussen Multiplay’ is ontworpen met zuilen, een barrière met gaten om doorheen te klauteren en een klimhelling. Ook hebben wij modellen in verschillende maten met een dak, zodat door slecht weer een feestje nooit in het water valt! Bekijk onze modellen eens bij ons aanbod.

Safety First

Wij van Freshthinking vinden dat als je springkussens in de verhuurt gooit, je een belangrijke verantwoordelijkheid hebt: safety first! Daarom huurt u bij ons alleen springkussens van topkwaliteit, die voldoen aan de strenge veiligheidsnormen van AIB Vincote. U kind loopt daarom geen veiligheidsrisico’ s.

Wilt u een vrijblijvende offerte?

Natuurlijk kunt u altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Bel ons daarvoor op 06-46551199 of dien dit verzoek in per mail. Als u uw springkussen graag bezorgd wilt hebben, geef dat dan aan. Dan berekenen wij voor u de bezorgkosten. Met vragen kunt u ook altijd bij ons terecht.