open all | close allHome » Attractieverhuur

Attractieverhuur voor jong en oud

Attractieverhuur voor scherpe prijzen

Zoekt u een bedrijf, dat zich onderscheid in attractieverhuur voor scherpe prijzen? Dan bent u bij Freshthinking aan het juiste adres. Bij ons huurt u uiteenlopende attracties voor jong en oud voor een prima prijskwaliteitverhouding. Al onze luchtkussen dragen het veiligheidskeurmerk van AIB Vincote en onze tarieven zijn substantieel vriendelijker dan die van onze attractieverhuur collega’s.

Van groene jungle tot droom van springkasteel

Onder onze attractieverhuur vallen een reeks springkussens waar een kinderhart zeker van op hol slaat! Duikt uw kind bijvoorbeeld graag in de mysterieuze wereld van Aladdin? Of gaat hij liever op ontdekkingstocht in een verende jungle? Misschien droomt uw dochter dat haar vader koning is en voelt ze zich een echte prinses in ons springkasteel! Hoe dan ook, ongeacht zijn of haar fantasie of favoriete kleur: in één van onze 18 verschillende designs zal uw kleine zeker de tijd van zijn leven hebben.

Stormbanen en meer

Attractieverhuur van Freshthinking is er ook voor een gezellige dag met een sportieve franje. Stel dat u samen met uw buren een straatfeest organiseert of de school van uw kind zet een sportdag op touw. Is het dan geen geweldig idee om één van onze stormbanen neer te zetten? Stropdasschieten staat ook garant voor wat competitiedrang en vooral veel plezier. Wie schiet de bal in het gat in onze Nederlandse leeuw van 4, 5 meter hoog?

Bel & bestel!

Kijkt u op de website van freshthinking attractieverhuur om meer te weten te komen over onze attracties en prettige prijzen? Als u belt naar 06-46551199 staan we u ook graag persoonlijk te woord. Mailen kan uiteraard ook.