open all | close allHome » Attracties

Voor ieder soort feest ‘Must Have’ attracties

De leukste attracties voor plezier, sport en spel

Bij Freshthinking huurt u de leukste attracties voor plezier, sport en spel. Voor ieder soort feest verhuren wij je reinste ‘must have’ attracties. Onze luchtkussens zijn zowel een feest voor jong grut als de wat oudere springkameraadjes. En qua design is er voor ieder kind wat wils. Voor een spannend wedstrijdje, zijn onze sportieve attracties weer aan te bevelen. Zo hol, kruip, klim en lach je je rot op één van onze fleurige stormbanen.

Veel voor weinig!

Met onze attracties krijgt u veel voor weinig: veel lol, veel kwaliteit, veel veiligheid, veel service en dat voor relatief weinig geld. In vergelijk met andere verhuurders van attracties, is Freshthinking een stuk goedkoper. Dit geldt eens te meer als u gebruik maakt van ons doordeweekse voordeel. En is het niet leuk om een saaie woensdagmiddag eens op te leuken met een gaaf springkussen?

U heeft nergens omkijken naar

U kunt ervoor kiezen om attracties van Freshthinking zelf op te halen, op te zetten, af te breken en terug te brengen, of wij doen het voor u. In ruil voor bezorgkosten rijden wij vanuit onze standplaats in Dongen in de omgeving Tilburg/ Breda naar u toe, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Bekijk ons complete aanbod

Geïnteresseerd? Bekijk dan ons totale aanbod op de website. Als u met vragen blijft zitten, schroom dan niet om ons te bellen op 06-46551199 of ons per mail te contacteren. Desgewenst maken we voor u een vrijblijvende prijsafspraak.