open all | close allHome » Attractie

Op zoek naar een ‘luchtige’ attractie?

Maak van dat feest een echte attractie!

Maak van een verjaardagspartijtje, buurtfeest of een vrije woensdagmiddag iets speciaal! Huur daarom een ‘luchtige’ attractie van Freshthinking uit het Brabantse Dongen. U kunt kiezen uit een bonte reeks van springkussens, stormbanen, glijbanen, bierfietsen en… we doen maar een greep uit ons complete attractie aanbod. En als u een aankomende Sarah of Abraham kent, zal hun verjaardag met onze 4,5 meter hoge lookalikes aan niemand in de buurt voorbijgaan. Nu nog voor de kleintjes een popcorn,- of suikerspinmachine erbij en het wordt een dag om op te vreten!

Ruime keuze in stormbanen

Als u op zoek bent naar een leuke sportieve attractie, is een stormbaan beslist een aanrader. Lekker rennend, klimmend, klauterend en kruipend naar de overkant! Zo beweeg en lach je tegelijk. Is dat niet lekker gezond? Freshthinking heeft voor u een ruim aanbod aan stormbanen. De kleinste is 7,5 meter en de langste telt er maar liefst 16. Over veiligheid hoeft u niet in te zitten. Deze attractie draagt, net als onze springkussen, immers het AIB Vincote veiligheidskeurmerk.

Bekijk onze zeer concurrerende prijzen

Natuurlijk speelt de prijs ook een rol wanneer u overweegt om een attractie te huren. Ook hierin slaan wij een goed figuur. Op onze website vindt u zowel een foto van iedere attractie, als aanvullende informatie erover en de bijbehorende scherpe dagprijs.

Contacteer ons

Contacteer ons als u meer wilt weten. Ook vertellen wij u graag over onze aanbiedingen op doordeweekse dagen en kortingen bij meerdaagse huur. We zijn telefonisch bereikbaar op 06-46551199. Ook als u mailt, reageren wij snel.